Ugostiteljska oprema Beograd

Ugostiteljska oprema Beograd
ags-ugostiteljska-oprema

AGS ugostiteljska oprema

Novi Beograd, Surčinski put 16v +381 11 2260138
AGS ugostiteljska oprema sa uspehom spaja iskustva iz proizvodnje i prodaje profesionalne ugostiteljske opreme namenjene za sve tipove restorana, hotela, poslastičarnica, pekara, kafe barova, mesara i mnogih drugih objekata.Naša obaveza je da pratimo dešavanja na globalnom tržištu i da u skladu sa tim dešavanjima edukujemo naše kupce. AGS ugostiteljska oprema predstavlja pravi recept za sva rešenja koja su Vam potrebna da bi ste imali savremenu profesionalnu kuhinju.
Nudimo Vam saradnju od izrade idejnog rešenja do kompletnog opremanja objekta i kasnije stalne brige i održavanja Vaše opreme.
frigotherm-ugostiteljska-oprema

Frigotherm

Beograd, Zvezdara, Kneza Mutimira 4 +381 11 3470850
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD FRIGOTHERM U Frigothermu možete naći mašine i aparate: mašine za pranje čaša i posuđa, aparate za kafu, ledomate, mašine za sečenje hleba, mešalice za testo, profesionalne miksere, seckalice, tostere i sve vrste barskih aparata – renomranih proizvođača kao što su DIHR, WINTERHALTER, ARISTARCO, HOBART, GAGGIA, LA SAN MARCO, ICEMATIC, MARENO, FIMAR, FORCAR.
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-ugostiteljska-oprema

Rahladne i tople vitrine FRIGO BEL

Beograd, +381 64 3209247
UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD FRIGO BEL Proizvodnja profesionalne ugostiteljske opreme - rashladnih i termičkih uređaja, kao i „Inox“ proizvoda osnovna je delatnost ove uspešne privatne kompanije čijem osnivanju je prethodio dugogodišnji rad u ovoj oblasti.
Za samo 10 godina svoga postojanja, kvalitetom, brzim rokovima isporuke te širokom paletom svojih proizvoda, „Frigo bel“ je stekao veliki broj komintenata, a njegovi uređaji danas se nalaze u pekarskim, ugostiteljskim i trgovinskim radnjama širom Srbije.
Cenovnik
Ugostiteljska oprema-2
Verovatno imate dobru ideju, poznavalac ste ili niste ugostiteljske opreme, ali do potpunog uspeha potrebno je ideju pretvoriti u stvarnost i udahnuti joj život. Modularnost ugostiteljske opreme i elemenata omogućava prilagođavanje prostoru, čvrsta konstrukcija i kvalitetni materijali osiguravaju trajnost i jednostavnu upotrebu, a savremeni dizajn opreme doprinosi atraktivnosti ambijenta. Oprema osigurava visoke standarde u svim procesima rukovanja hranom prema važećim sanitarnim normama. Ukoliko razmišljate o otvaranju sopstvenog kafića, caffe bara, coctail bara, ili niste zadovoljni stanjem postojeće opremljenosti, hitno Vam treba ugostiteljska oprema. Osnovna podela ugostiteljske opreme obuhvata sitnu i krupnu ugostiteljsku opremu. Kada govorimo o sitnoj ugostiteljkoj opremi, pri njezinom odabiru vrlo je važno odabrati onu opremu koja će se moći jednostavno nadopunjavati u slučaju uništavanja pri upotrebi. To se posebno odnosi na čaše, pribor za jelo i posuđe. Naime, mogli biste se naći u vrlo nezahvalnoj situaciji ako za svoj ugostiteljski objekat odaberete čaše, pribor za jelo ili posuđe koje nećete moći nadopuniti novima nakon što se pojedini razbiju ili oštete. Kod krupne ugostiteljske opreme vrlo je važno obratiti pažnju na samostalne delove pojedinih uređaja poput kompresora, termostata i grejača jer upravo ti elementi uređaja ponajviše određuju njegov kvalitet i trajnost. Dizajn krupne ugostiteljske opreme važan je ukoliko govorimo o praktičnosti jer omogućava kvalitetniji, lakši i brži rad.
Back to Top